Andrea Vytlačilová + SAFARI PARK Dvůr Králové

Děkuji všem, kteří podpořili projekt Andrea Vytlačilová + SAFARI PARK Dvůr Králové - prodejem hedvábných šátků a dražbou hedvábného kabátku a vyšívané hedvábné kabelky jsme vybrali přes 135 000 Kč! Safari Park částku použije na záchranu nejohroženějších savců planety - nosorožců bílých severních formou projektu BioRescue.

O PROJEKTU 

SAFARI PARKU ve Dvoře Králové nad Labem mám osobní vztah. Vyrostla jsem v Podkrkonoší a v zoo ve Dvoře prakticky strávila celé dětství. Velmi se mne dotklo, když v důsledku pandemie Safari Park strádal, a tak jsem chtěla nějak pomoci. Pomoci cestou, která je pro mne nejpřirozenější - tedy skrze mou tvorbu. Vznikla limitovaná edice 75 šátků, unikátní vyšívaná hedvábná kabelka a vyšívaný hedvábný kabátek. 75 hedvábných šátků Safari (90x90 cm, 100% hedvábí) u příležitosti 75 let chovu zvířat ve Dvoře Králové.

Zisk z projektu jde na projekt BioRescue, v jehož rámci s pomocí expertů z celého světa usiluje o záchranu nejohroženějších savců planety - nosorožců bílých severních.

Tváří projektu byla multitalentovaná žena - violoncellistka, zpěvačka, učitelka hudby a modelka, Terezie Kovalová , která je s podporou zvířat spjatá dlouhodobě. Fotky má na svědomí renomovaná fotografka Alžběta Jungrová . O vizáž se postarala skvělá Jana Zimandlová.

měsíc den rok — Andrea Zlamal Vytlačilová